Кекси з батату і яблук

Кекси з батату яблук простий рецепт в духовці 🍠 Якщо додати корицю і родзинки виходять пряні і ароматні кекси.

Інгредієнти

•Батат – 2 середніх бульби;
•Яблуко – 1 шт;
•Яйця – 2 шт (С0);
•Масло ДХІ – 2 ст. л;
•Борошно зеленої гречки – 80 гр;
•Розпушувач – 1 ч. л;
•Кориця – 1/2 ч. л;
•Сіль – щіпка.

Кекси з батату яблук покроковий рецепт

1. Батат і яблуко (очистити від серцевини) запікаємо до готовності в духовці (або в мікрохвильовій печі 5 хвилин на батат і 2 хвилини на яблуко); У пюре батату яблука додаємо 2 яйця і збиваємо блендером до однорідності;
2. В масу просіваємо борошно, розпушувач, сіль і корицю, все добре перемішуємо; У тісто додаємо розтоплене масло і родзинки (за бажанням) і знову добре перемішуємо;

3. Перекладаємо у форму і випікаємо при 180 градусах 30-40 хвилин (перевіряємо шпажкою).