Гарбузове кексики пряні з крамблом

Гарбуз кексики пряні з крамблом в духовці простий рецепт. Мій коханий вирішив бігти напівмарафон… Навіщо йому це – мені здається навіть він сам не знає… 😂 Але тк це не шкодить нікому, то чому б і “ТАК”🤷♀️ Раніше він тренувався бігати вранці, але тк вже неабияк пізно світає і при цьому в 8 ранку вже діти повинні сидіти за партами – він переніс тренування на вечір… Вчора була перша з вечірніх тренувань. 🏃♂️
Після роботи – голодний чоловік одягнув спортивну форму🎽👟 і втік💨 у свої 11 кілометрів по парку. Повернувся, освежился і сів їсти. ОЙ ДЕВООООЧКИИИИ!! Так як вчора він хвалив мною приготований салат зі смажених баклажанів – він, напевно, ще жодного разу нічого не хвалив😂 (так буде благослевенен біг по парку!!!) Ах як вони смачно пахнуть! Так смачно!
Самі смачні баклажани в моєму житті!! Ось, думаю – що голод з людиною робить! Слів то скільки хороших знає, виявляється!😂 Відправлю його сьогодні знову бігати – дуже вже мені слухати👯♀️ сподобалося як смачно буває – якщо на голодний шлунок ще й кросу дати 😂 А на фото смачні кекси. Як говориться – хороші,треба брати!

Інгредієнти

Крамбл
22 гр масла кімнатної Т
22 гр цукру
20 гр борошна
10 гр горіховою борошна

Тісто для кексів
70гр злив. масла
150гр коричневого цукру
ваніль
100гр яєць кімнатній Т (2 ШТ)
48гр рослинного масла
210гр запеченого гарбуза. пюре
120гр борошна
1 ст. л. спецій ( імбир+ кориця + мускатний горіх)
½ ч. л. солі
1/2 ч. л. розпушувача
1/2 ч. л. соди
80гр шоколадних крапель

Гарбузове кексики пряні з крамблом покроковий рецепт

1. Крамбл.
Змішати все міксером або за допомогою виделки – вийде маса схожа на вологий морський пісок )
2. Для 210 гр гарбуза – потрібно взяти 300 грам сирої гарбуза і запекти в духовці близько 25 хвилин, або сиру гарбуз нарізати на шматочки і відварити у воді близько 15-20 хвилин, злити воду. Розтовкти в пюре будь-яким зручним для вас способом.
3. Вершкове масло кімнатної температури з’єднати за допомогою міксера з цукром, додати по 1му поступово збиваючи – яйця. Додати в яєчну частина запечену гарбуз і рослинне масло, змішати лопаткою до однородности.

4. Борошно, розпушувач, спеції, соду, сіль просіяти, висипати в гарбузову масу, додати шоколадні краплі і змішати лопаткою – довго не заважайте. викласти у формочки і посипати крамблом. Випікати при 180 градусів випічка 28-30 мин.