Ягідний мус з журавлини для торта прошарок

Ягідний мус з журавлини для торта прошарок простий рецепт.

Інгредієнти

▫️Пюре журавлини Ravifruit – 265г
▫️італійська Меренга – 190г (вся меренга, яку приготували)
▫️Вершки Чудське озеро 33% – 240г
▫️Желатин Ilbakery – 15г
▫️Вода для желатину – 90г

Ягідний мус з журавлини для торта прошарок покроковий рецепт

1. Перед приготуванням мусу підготувати форми для його заморожування. Вершки збиваємо до консистенції «м’яке морозиво» і прибираємо в холодильник. Желатин замочуємо в холодній воді в пропорції 1:6.
2. Ягідне пюре доводимо до гарячого стану і виливаємо його на набряклий желатин, перемішуємо і остуджуємо до 50С. Вводимо в остигле пюре з желатином приготовану італійську меренгу, акуратно об’єднуємо массы.
3. З’єднуємо ягідну масу з вершками, акуратно перемішуючи віночком. Переливаємо мус в підготовлені заздалегідь форми. Прибираємо в морозилку на 4-6 часов.