Домашнє безе з цукровою пудрою і білками в духовці

Домашнє безе з цукровою пудрою і білками в духовці простий рецепт. Давно лежить ця фотка в мене неопублікованих! Вирішила, що вистачить їй там лежати 🙂 У мене зазвичай дуже погано виходять безе і зефірки, але от до мене потрапив винний камінь! Як же простіше з ним стало зробити стабільну меренгу. Залишилася проблема з духовкою, яка любить все перепалити.

Інгредієнти

3 яєчних білка
160-170 г цукрової пудри
Трішки солі
5-9 г винного каменю

Домашнє безе з цукровою пудрою і білками в духовці покроковий рецепт

1. В яєчні білки додати трохи солі, збити до піни середньої, додати винний камінь, продовжувати збивати, поступово додавати цукрову пудру.
2. Швидкість збивання підвищувати по мірі збивання піни! Піки повинні вийти щільні і устойчивые.

3. Випікати/сушити безе при 100 градусах (можна відкрити духовку трохи) протягом 1-1,5 ч.