Шоколадний пиріг шарлотка з апельсинами на плиті

Як смачно зробити Шоколадний пиріг шарлотка з апельсинами на плиті простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 апельсин
1 яйце
50-70 г цукру
щіпка солі
1 пакетик ванільного цукру
50 мл рослинного масла
100 мл молока
130 г борошна
20 г какао-порошку
1 ч. л. розпушувача
шматочок вершкового масла

Шоколадний пиріг шарлотка з апельсинами на плиті покроковий рецепт

1. Яйце збити з сіллю, цукром, ванільним цукром. Влити масло, збити, влити молоко, збити. Просіяти в миску борошно, какао-порошок, розпушувач. Розмішати і коротко збити до зникнення грудочок. Тісто консистенції кексового, тягуче, не рідке (!).
2. Дно ковшика або сковороди з антипригарним покриттям діаметром 16-18 см змастити сумішшю рослинного і вершкового масла. Укласти як вийде нарізані пластинками товщиною приблизно 5-7 мм апельсини. Зверху викласти тісто, разровнять.

3. Накрити кухлик кришкою і випікати на самому маленькому вогні. Готовність перевірити на суху зубочистку. Шарлотку відразу витягти з форми і остудити. Можна посипати цукровою пудрою. Смачно до одуру!!!