Торт Панчо домашній з ананасами і сметаною

Приголомшливо красивий, і шалено смачний торт Панчо домашній з ананасами і сметаною рецепт. Шоколадний бісквіт, крем на сметані і ароматний ананас. Торт ПАНЧО. Сьогодні у нас шалено смачний і досить бюджетний рецепт тортика. Шоколадний бісквіт, крем на сметані і консервовані ананаси.

Інгредієнти

– яйце куряче 6 шт,
– борошно 130 гр.,
– цукор 150 гр.,
– сіль щіпка,
– какао 40 гр.,
– розпушувач 2 ч. ложки,
.
Сметана отвешенная 20% 750 гр.,
Цукрова пудра 100 гр.,
+
Консервовані ананаси 1 банку.
Для вирівнювання вершки 33% 200 мл + цукрова пудра за смаком

Торт Панчо домашній з ананасами і сметаною покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю в щільну масу. Акуратно вводимо всі сухі інгредієнти. Стандартний деко викладаємо пергаментом. І виливаємо тісто, випікаємо при 160°С 15 хв. Перевіряємо на суху шпажку. Остужаем.

2. Вирізаємо коло по діаметру тарілки в якій будемо збирати, залишився нарізаємо на невеликі кубики. Сметану збиваємо з цукровою пудрою. Глибоку тарілку викладаємо харчовою плівкою і змащуємо кремом.

3. Тепер шарами викладаємо бісквіт, крем і ананаси, потім заготовлений бісквітний коло. Накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 12 годин. Вершки збиваємо з цукровою пудрою і вирівнюємо готовий тортик.