Ягідний пиріг з вишнею по чеськи Бубланина

Рецепт фруктового торта з вишнею на 6 персон. Підпишіться на наші відео. Ви завжди будете першими дізнаватися про новини. Як зробити Ягідний пиріг з вишнею по чеськи Бубланина простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

2 склянки борошна грубого помелу, 1 склянку цукрового піску, 1 склянку молока, 3 яйця, 1/2 склянки олії, 2 ванилинового цукру, розпушувач, 300 г вишні (інші фрукти).

Ягідний пиріг з вишнею по чеськи Бубланина покроковий рецепт

1. Змішати борошно грубого помелу, гранульований і ваніліновий цукор, а також розпушувач. В іншій ємності змішайте вологу суміш: молоко, масло і три яйця. Всипте вологу суміш в борошно і все ретельно перемешайте.

2. Кісточки вишні або приготуйте інші улюблені фрукти. Фреш або компот. Вилити тісто на деко, застелене папером для випічки. Викладіть тісто підготовлені вишні або інші улюблені фрукты.

3. Випікати в розігрітій духовці при 170 градусах приблизно 30 минут.

4. Подавати з цукровою пудрою, фруктами або збитими сливками.