Мяке яблучне печиво з родзинками

М’яке яблучне печиво з родзинками простий рецепт в духовці 🍏 Для тих, у кого в цьому році врожай яблук 🧺 Швидке яблучне печиво всього за 30 хвилин. Приголомшливо смачне м’яке печиво з найпростіших продуктів! Дуже ніжне, з шматочками ароматних яблук, кориці, з рум’яною скоринкою і в цукровій пудрі! Можна додати родзинки.

Інгредієнти

Яйця-2 шт.
Цукор – 80 р
Масло-100 г
Розпушувач – 7 р
Ванільний екстракт 1/2 ч. л.
Борошно-250 р.
Очищені від насіння і шкірки яблука-300 г
Юзюм – 50 г

М’яке яблучне печиво з родзинками покроковий рецепт

1. Яйця добре розтерти з цукром і ваніліном. ⠀ Додати розтоплене масло. Добре перемішати. ⠀ Просіяти борошно з розпушувачем і поступово ввести в тісто. ⠀
2. Яблука очистити від шкірки, натерти на крупній тертці і додати в тісто. Перемішати ложкою. Додати родзинки. ⠀ Застелити деко папером для выпечки.
3. З допомогою ложки викласти тісто, залишаючи проміжки, так як печиво трохи збільшиться в размерах.

4. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин, до золотистого кольору. Остудити на решітці. Остигле печиво посипати цукровою пудрою, по желанию.