Сирна паска крем-брюле з полуничною начинкою

Сирна паска крем-брюле з полуничною начинкою рецепт простий 🍓 Це приголомшливе і неймовірне поєднання смаків, я навіть не знаю, як вам описати словами, наскільки це смачно 🤤 В начинку можна використовувати замість полуниці вишню, теж буде дуже смачно.

Інгредієнти

✅ 1 кг щільного сиру
✅ 1 банку вареного згущеного молока
✅ 1 пачка вершкового масла
✅ 300 г полуниці (або вишні)
✅ 100 мл води
✅ 1 ст л крохмалю
✅ цукрова пудра за смаком

Сирна паска крем-брюле з полуничною начинкою покроковий рецепт

1. Сир протріть через сито. Розм’якшене вершкове масло розімніть виделкою. До сиру додати масло, згущене молоко і добре перемішайте до однорідної маси. Ягоди якщо заморожені, проваріть їх 5 минут.

2. До крохмалю додайте воду і добре перемішайте, влийте до ягід і варіть кілька хвилин до загустіння. Трохи остудіть і додайте цукрову пудру, перемішайте і охолодіть полностью.

3. Форму для паски застеліть вологою марлею, складеною в 2 шари. Викладіть у форму частину сирної маси, потім ягідний шар і зверху частину сирної массы.

4. Зверху поставте блюдце і банку з водою, приберіть на ніч у холодильник. Готову паску дістаньте з форми і прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇