Вершковий бездріжджовий паска з маком і лимоном

Вершковий бездріжджовий паска з маком і лимоном простий рецепт в духовці. Скільки господинь, стільки і смаків. Комусь подобається паска дріжджовий, а кому-то кексовый. Щоб було з чого вибирати, я пропоную вам рецепт з яскравою палітрою смаків і нескладний у приготуванні. Отже, Вершковий бездріжджовий паска з маком і легкої лимонною ноткою. Такі паски називають кексовыми. Вони прості в приготуванні і підходять тим, хто не хоче витрачати час на дріжджове тісто. І смак….. -просто пальчики оближеш”.

Інгредієнти

На 2 паски d-9см вам потрібно:
160гр – цукру
10гр – ванільного цукру
2 яйця
3 жовтки
120гр – вершків 33%
200гр – борошна пшеничного в/з
6г – розпушувача
75гр – розтопленого вершкового масла
20гр – маку
2г солі
Цедра лимона

Питання: скільки грамів вішати? актуальний!
Нам потрібно отримати 160 гр яєчної маси (яйця + жовтки). Якщо у вас вага яєчної маси перевищує потрібну кількість, то потрібно злегка збити виделкою і прибрати зайве.

Вершковий бездріжджовий паска з маком і лимоном покроковий рецепт

1. Яйця, жовтки, цукор, ванільний цукор, сіль, цедру лимона збиваємо насадкою віночок до пишної, білої маси; Додаємо вершки, перемішуємо; Борошно поєднуємо з розпушувачем, просіваємо і вводимо в тісто. На невеликій швидкості швидко перемішуємо до об’єднання всіх інгредієнтів;
2. Вводимо остигле масло, перемішуємо; Всипаємо мак і завершуємо заміс; Тісто викладаємо у форми, прикриваємо. Прибираємо в холодильник на 1,5-2 години;
3. Випікаємо при 160 ° С близько 40 хвилин. Перевіряємо на суху зубочистку. І все! Можна насолоджуватися вершково-лимонним ароматом, маковим вкусом.