Червоний Оксамит з кремом чіз і ягодами

Червоний Оксамит з кремом чіз і ягодами простий рецепт. У цьому відео два ідеальних базових рецепта: Сам бісквіт ‘Червоний Оксамит’ – соковитий, вологий всередині, зручний в готуванні, яскравий і підходить для будь-яких десертів) І кремчиз на вершках – повітряний, легкий, шалено смачний крем 🍦

Інгредієнти

Яйце – 1 шт
Цукор – 150 гр
Сметана – 150 гр
Масло вершкове – 60 г
Рослинне масло – 30 гр
Борошно – 180 гр
Какао – 5 гр
Сіль – 5 гр
Розпушувач – 10 гр
Барвник червоний

Кремчиз:
Вершки 33% – 200 мл
Сирний сир – 400 гр
Цукрова пудра – 150 гр
Ванілін – за смаком
Цедра лимона – 1 чл

Червоний Оксамит з кремом чіз і ягодами покроковий рецепт

1. Для бісквіта змішати яйце з цукром, додати сметану, масло вершкове і рослинне і добре змішати. Просіяти борошно, какао, розпушувач, сіль і ванілін і змішати віночком до однорідності. В кінці додати барвник і перемішати) Барвника беріть стільки, щоб колір був насичено красный.

2. Перелити тісто у форму. Далі вже грає ваша фантазія і потреба, можна випекти капкейки, можна круглі бісквіти для торта і т. д. випікати приблизно 30-35 хвилин при 180 градусів, залежить від форми і духовки. Перевіряйте шпажкою або зубочисткою. Якщо вийшла суха – готово.

3. Не перепеките, по краях не повинно бути ‘коричнево’ Дати трохи охолонути коржу, загорніть в плівку і прибрати в холодильник на кілька годин для ‘дозрівання’ Після холодильника він буде більш щільний, не кришиться і смак стане набагато яскравішим. Не нехтуйте цим пунктом.

4. Я випікала в прямокутній формі 18х7 35 хвилин. Вийшов досить високий кекс. Для крему збити сирний сир з цукровою пудрою хвилин 5 і додати вершки, ванілін і цедру лимона Збивати на високій швидкості хвилин 5 і крем готовий) Далі діємо, як хотим.

5. Я от зробила бутерброди з червоного оксамиту, крему і малини. Ну який кайфец, я вам скажу. Із залишків бісквіта зробила трайфл і в начинку додала малинове варення. Стільки варіантів можна придумати!