Різдвяне німецьке печиво Магенброт

Як зробити Неймовірно смачне і ароматне різдвяне німецьке печиво Магенброт простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Таке просте в приготуванні! Наша родина дуже любить, печу і в свята, і в звичайні дні! Аромат на весь будинок! Ви точно захочете його приготувати!

Інгредієнти

На ~32 штуки (~520г):
– 100г вершкового масла (кімнатної температури)
– 80г цукру
– 1 яйце
~ 220г борошна
– 20г кураги
– 60г горіхів( у мене фундук)
– 2 ч. л. какао
– 1 ч. л. спецій (кориця, імбир, мускатний горіх, гвоздика)
– 1 ч. л. розпушувача
– 1 ст. л. води

Глазур:
– 60г цукрової пудри
– 2-3 що.л.лимонного соку (або води, молока)

Різдвяне німецьке печиво Магенброт покроковий рецепт

1. В мисці змішую розм’якшене вершкове масло, цукор, спеції, какао. Додаю яйце, воду і перемішую. Всипати розпушувач, додати курагу і подрібнені горіхи. Поступово всипати борошно замісити тесто.

2. Поставити в холодильник на 15-20 хвилин. Тісто розділити на 4 частини. Кожну частину расскатать в валик. Викласти на деко . Випікати в розігрітій до 180°С духовці ~15-20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.

3. Для глазурі цукрову пудру потроху вливати лимонний сік. Глазур повинна бути не дуже рідкою. Охолоджені рулети покрити глазурью.

4. Дати глазурі застигнути і потім нарізати на ромбы.