звичайний стандартний торт з шоколадно-вершковим кремом

Як приготувати смачний Самий звичайний стандартний торт з шоколадно-вершковим кремом рецепт простий. Ванільний шифоновий бісквіт і шоколадно-вершковий крем. Ідеальне поєднання на будь-який випадок.

Інгредієнти

(16 см)

Продукти;
– борошно 140 гр.,
– цукор-110 гр.,
– яйце куряче 4 шт.,
– молоко 65 мл,
– щіпка солі,
– масло рослинне 45 мл,
– розпушувач 1 ч. ложка,
– ванільний екстракт/ цукор 1,5 ч. ложки.
+
Шоколад 70% 100 гр.,
Вершки 33% 250 мл
Цукрова пудра 50 гр.,
+
Молоко для просочення

звичайний стандартний торт з шоколадно-вершковим кремом покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю в щільну масу. Додаємо молоко, масло і ваніль, перемішуємо. Вводимо борошно і розпушувач, акуратно перемішуємо лопаткою в одному направлении.

2. Випікаємо у двох форма 16 див. Якщо одна форма, краще приготувати 2 рази по половині тесту. Випікаємо при 160°С близько 25 хв. Перевіряємо на суху шпажку. Вершки нагреватем, але не кип’ятити!
3. Заливає подрібнений шоколад, додаємо цукрову пудру і перемішуємо до повної однорідності. Відправляємо в холодильник на 3 години. Збиваємо суміш в пишний крем.

4. Розрізаємо бісквіти на 2-3 коржа. Просочуємо молоком, збираємо торт. Прикрашаємо на свій смак. Приємно апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!