Печива з фундуком і молочним шоколадом

Рецепт печива фундук + молочний шоколад 😋 Швидке приготування з простих інгредієнтів, а на виході чудовий десерт до чаю або кави. Цей рецепт був в рамках марафону і багатьом дуже сподобався 😋 Печива з фундуком і молочним шоколадом простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

115 гр вершкового масла 82-82,5%
100 гр коричневого цукру + 60 гр цукру звичайного
1 яйце С1 + 1 жовток
220 гр борошна пшеничного
1 чл розпушувача
0,25 год л соди
0,5 год л солі
100 гр мелених горіхів + 100 гр шоколаду шматочками (горіхи і шоколад ви можете взяти по своєму смаку! Але саме класне поєднання особисто для мене це саме фундук з молочним шоколадом).

Печива з фундуком і молочним шоколадом покроковий рецепт

1. Масло вершкове збити з цукром. Додати яйце і жовток, знову збити до однорідності. Всипати сухі інгредієнти — борошно, розпушувач, соду і сіль (заздалегідь їх Просіяти і змішати). Перемішати до об’єднання. Всипати добавки — горіхи і подрібнений шоколад, перемешать.

2. Прибрати тісто в холодильник на 1-2 години (можна залишити на ніч). Це прям по хорошому, але якщо зовсім немає часу – можна піч відразу. Скачати кульки з тіста (якщо по 40-45 грам виходить штук 18, на відео з 52-55 гр – 14 штук). Викласти їх на деко з пергаментом.

3. Піч в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 170 градусів, хвилин 10-15 (я пекла свої великі 15). Готове печиво м’яке, спочатку воно остигає на деку хвилин 10 — потім можна перекласти на решітку👌

4. Дуже смачне печиво, сподіваюся вам сподобається 😘

Відео рецепт 👇