Шоколадно-банановий десерт з сиром

Як зробити Шоколадно-банановий десерт з сиром рецепт простий 🤤 Таке ніжне і незвичайне на смак 😍я прям закохалася , а коли можна і пів топіка за раз , так взагалі казка для нас 🤤🤤. Тому обов’язково спробуйте його приготувати 😋

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 112/9.5/2.2/12.8

Банан 2 шт 216 гр
Сир 5 % 125 гр
Молоко 100
Какао 15 гр
Желатин 7 гр + вода 40 гр
Протеїн 20 гр ( необов’язково )
Підсолоджувач за смаком

Шоколадно-банановий десерт з сиром покроковий рецепт

1. Все крім желатину збити в блендері до однорідності. Желатин залити водою і дати набухнуть.
2. Далі короткими імпульсами (за 3 сек) підігріваємо в мікрохвильовці поки желатин не розчиниться, важливо ☝️ щоб сирна маса була кімнатної температури інакше желатин візьметься грудками, тонкою цівкою желатин і вливаємо перемешиваем.
3. Виливаємо у форму (у мене 16см роз’ємне кільце, попередньо обернула ацетатної плівкою ) і ставимо на ніч у холодильник. Все дуже просто і легко, а як вкусноооо🤤 на фото і відео я два шматочки поклала один на друга.