Карамель для начинки в торт та тістечка

Чергова «ведмежа» ідея Вам в скарбничку. Рецепти, а так же пропорції бісквіта і крему, які використовую для кейк-попсов, я вже публікувала, тому тут напишу рецепт начинки, а саме карамелі. Як зробити Карамель для начинки в торт та тістечка рецепт простий.

Інгредієнти

1. Дрібнокристалічний цукор – 100 р.
2. Вершки 33% – 100 р.
3. Масло вершкове – 30 р.

Карамель для начинки в торт та тістечка покроковий рецепт

1. Цукор помістити в посуд з товстим дном і поставити на середній вогонь. Коли цукор почне плавитися, можна акуратно перемішувати його лопаткою, щоб він рівномірно топився. В цей же час необхідно до кипіння (але не кип’ятити) нагріти вершки і швидко вилити їх в повністю розплавлений сахар.
2. Тут треба бути обережним, оскільки маса буде активно кипіти і пузириться. Перемішати карамель до однорідності і зняти з вогню. Провести масу через дрібне сито і відразу ж додати розм’якшене вершкове масло.
3. Пробити карамель блендером, накрити плівкою в контакт і поставити охолоджуватися, після чого відправити в холодильник. Ця карамель виходить не дуже рідкої і класно тягнеться, як у всім відомому шоколадному батончике.

Відео рецепт 👇