Бананова начинка для торта

Бананова начинка для торта простий рецепт.

Інгредієнти

Банан – 250 гр
Цукор – 80 гр
Масло вершкове – 20 гр

Бананова начинка для торта покроковий рецепт

1. Банани нарізати кружальцями. Цукор помістити в сотейник з товстим дном і поставити на середній нагрів. НІЧИМ НЕ ЗАВАЖАЮЧИ (ложка, спатула, лопаточка і пр), розтопити цукор і довести його до золотисто-карамельного цвета.
2. Розподілити нарізане кубиками масло рівномірно по сотейнику і дати трохи підтанути (10-15 секунд). Нічим не заважаємо, інакше цукру почне кристалізуватися. Всипаємо всі банани і акуратно перемішуємо. Готуємо 5-10 хвилин. Остуджуємо. Начинка для торта готова
3. 🤗 P. S. Цієї кількості вистачить на 2 шару для торта діаметром 16 див. P. P. S. Рецепт «кремчиз на вершках» є в путівнику розділ «крем».