Яблучний пиріг з бруснично-горіховою начинкою

Яблучний пиріг з бруснично-горіховою начинкою простий рецепт. Є величезна кількість рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися 🍎 Ніжне тісто з ароматом ванілі, яблука з бруснично-горіховою начинкою і ноткою кориці. Це дуже смачно! 🍎

Інгредієнти

Яблука – 6 шт 🍏
Коричневий цукор – 50 г
Вода – 1 ч. л.
Брусниця – 50 г
Волоські горіхи – 50 г
Родзинки – 50 р
Кориця – 1/2 ч. л.

Яйця – 3 шт
Цукор – 130 г
Ванільний цукор – 8 г
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Сметана – 50 р
Борошно – 180 г

Форма для випічки – 20 см

Яблучний пиріг з бруснично-горіховою начинкою покроковий рецепт

1. Яблука очистити від серцевини. ⠀ Коричневий цукор і чайну ложку води прогріти на слабкому вогні 3 хвилини. Додати брусницю, горіхи, корицю і родзинки. Яблука викласти у форму, змащену вершковим маслом (можна застелити пергаментним папером).

2. Нафарширувати яблука начинкою. ⠀ Яйця збити з цукром дочиста. Додати розпушувач, ванільний цукор і сметану. Збити міксером. Потім всипати борошно і перемішати міксером на мінімальній швидкості. ⠀

3. Залити яблука тестом.🍎 ⠀ Випікати 35-40 хвилин при 180 градусах. Перевірити готовність бісквіта з допомогою дерев’яної шпажки.

Відео рецепт 👇