Великодній паски на опарі дріжджові

Дуже смачний Великодній паски на опарі дріжджові рецепт простий.

Інгредієнти

Починаємо з опари!
✅тепле молоко 150мл
✅1ст.л цукру
✅2ст.л борошна
✅дріжджі 14гр

Тісто:
✅масло вершкове 250гр
✅яйце 2шт+2желтка
✅ряжанка тепла 100мл
✅цукор 200гр
✅ванілін
✅борошно 700гр
✅сухофрукти за бажанням(я поклала 300гр загалом родзинок і цукатів)

Великодній паски на опарі дріжджові покроковий рецепт

1. Починаємо з опари!
Борошно і цукор беремо із загального обсягу! Перемішуємо, під плівку і у тепле місце підійти! Як опара підняла і трохи опустилася, значить готово.

2. Яйця збиваємо з цукром, додаємо розтоплене вершкове масло, ряжанку і ванілін! Збиваємо. Далі тепла опара і поступово просеянная мука! Як борошно вся буде вымешана, додаємо сухофрукти обвалені в борошні! Вимішуємо хвилин 10-15!

3. Змащуємо чашу маслом і прибираємо підходить на 1-1,5 години в тепле місце!!! Далі обминаємо! Змащуйте руки рясно рослинним маслом при роботі з тестом. Форми змащуємо масло, формуємо клубочки і викладаємо всередину, накриваємо плівкою і даємо їм ще хвилин 30подойти!

4. Далі, в добре розігріту духовку на 40-45мінут 180* у режимі верх/низ! Перевіряємо на суху шпажку! Наряджаємо паски за вашим бажанням ❤️ Тут можна пофантазувати, у мене отримали такі ніжні😍 Готуйте на радість❤️

Відео рецепт 👇