Муссовый торт 3 шоколаду в домашніх умовах

Як зробити Муссовый торт 3 шоколаду в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Бісквіт:
🔸Борошно – 50 гр.
🔸Масло вершкове – 50 гр.
🔸Цукор – 15 гр
🔸чорний Шоколад – 50 гр.
🔸Розпушувач – 8 гр.
🔸Яйця – 2 шт. (розділити на білки і жовтки)
🔸Цукор – 65 гр.(для білків)

Мус на Гіркому шоколаді:
🔸Шоколад Гіркий – 150 гр.
🔸Желатин – 6 гр.
🔸Вода – 30 мл
🔸Вершки 33% – 150 мл
🔸Масло вершкове 20 гр.

Муссовый торт 3 шоколаду в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Для Мусу на молочному і білому шоколаді використовуємо ті ж, міняємо тільки шоколад на відповідний. Бісквіт: Шоколадний розтопити і остудити. Збити м’яке масло з цукром, близько 5 хвилин. Додати жовтки, збити до однорідності. Влити охолоджений шоколад, перемішати до об’єднання. Окремо збити білки, поступово додаючи цукор, до щільних пик.
2. Додаємо половину білків, перемішуємо лопаткою, просіваємо частину борошна, змішану з розпушувачем, перемішуємо, потім білки і борошно, добре вимішуємо. Переливаемся у форму 16 див., випікаємо при 160 гр, 25-30 хвилин. Остуджуємо, розрізаємо на 2 частини, один корж кладемо на дно форми, просочуємо будь-яким сиропом або лікером. Прибираємо в морозилку до использования.
3. Мус на Гіркому шоколаді: Желатин замочити в холодній воді. Вершки збити до щільних пік. Шоколад розтопити з маслом, додати желатин, перемішати масу до його розчинення, пробити масу заглибним блендером. Додати збиті вершки, перемішати лопаткою до однорідності. Вилити на шоколадний корж, прибрати в морозилку на 10 хвилин до стабилизации.
4. Робимо мус на молочному шоколаді (процес такий же, як і в описі вище). Виливаємо на шар гіркого шоколаду, знову прибираємо на 10 хвилин. Далі шар білого Мусу, прибираємо в морозилку на 5 хвилин і викладаємо другий шоколадний корж, просочивши його зсередини. Прибираємо в холодильник мінімум на 6 годин або на ночь.
5. Для шоколадної глазурі підігріваємо 50 мл вершків, виливаємо на молочний шоколад (100 гр), перемішуємо до однорідності і охолоджуємо до кімнатної температуры.