Торт Чорнослив Кокос з сирним кремом

Як приготувати смачний Торт Чорнослив Кокос з сирним кремом рецепт простий 🔥 Який же він вийшов приголомшливий смак дуже ніжний, дуже ситний і смачний.

Інгредієнти

Кбжу на 100г: 158/10/7.3/13.2

для бісквіта потрібно:
вівсяні висівки -50 гр
вівсяне борошно – 50 гр
розпушувач -3 гр
яйця -4 шт+ 1 білок
ванілін -1/2 ч. л.
кокосова олія -1 ст. л ( 7g )
підсолоджувач
чорнослив -100 гр
тепла вода – 1 ст. л
сіль-щіпка ⠀ ⠀
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
Для крему:
Рікотта Unagrande -240 гр
м’який сир 0%-320 гр
кокосова стружка -26 гр
підсолоджувач
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
Для просочення коржів :
тепла вода
підсолоджувач

Торт Чорнослив Кокос з сирним кремом покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків. Чорнослив залити окропом на 10 хвилин до розм’якшення. Збити білки з дрібкою солі до міцних піків. До жовтків додати кокосову олію і 1 ст. л. теплої води і добре перемешать.

2. Змішати всі сухі інгредієнти і додати до жовтків, потім додати в два етапи білки і акуратно знизу вгору перемішуємо силіконової лопаткою, щоб білки не опали.
3. Виливаємо тісто у форму (у мене 16 см) і відправляємо в духовку випікати 40 хвилин при 150. Готовому коржу даємо охолонути, замотуємо в харчову плівку / пакет / рушник і на пару годин кладемо в холодильник.

4. Дістаємо, разрезаемся три частини і збираємо: корж ~ просочення ~ крем ~ дрібно порізаний чорнослив ~ корж ~ просочення~ крем . Знову в холодильник на пару годин або на ніч .