Малиновий крем ганаш з білого шоколаду для торта

Малиновий крем ганаш з білого шоколаду для торта простий рецепт.

Інгредієнти

Вершки 33-35% – 100 грам
Шоколад білий 100 грам (в мене 32% какао-масла)
Пюре малини 40 грам (готувала сама)
Сублімована малина – 5 грам.

Малиновий крем ганаш з білого шоколаду для торта покроковий рецепт

1. Вершки з пюре нагріти до кипіння, але не кип’ятити. Вилити на білий шоколад Настояти 1 хвилину Додати сублімовану малину (я використовувала порошок)
2. Пробити заглибним блендером для отримання гладкої емульсії. Перелити в контейнер з плоским дном і накрити плівкою вконтакт. Залишити в холодильнику на ночь.

3. Я використовувала ганаш для прикраси чізкейку, тому трохи збила його ручним міксером для отримання більш податливою текстури 🤗