Яблучний Торт пісочний з вершковим кремом зі згущеним молоком

Як смачно зробити Яблучний Торт пісочний з вершковим кремом зі згущеним молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Яблучний Торт-ніжні пісочні коржі, зволожені яблучною начинкою і карамельний крем: неймовірно смачний, ароматний, готувати можна за 2-3 дні до свята, він буде тільки смачніше! За смачні десерти спасибі.

Інгредієнти

Для тесту:
200 г розм’якшеного вершкового масла
2 яйця
80 г цукрової пудри
400 г Борошна
Щіпка солі
5 г розпушувача
1 ч. л ванільного екстракту або ванільний цукор

Для яблучної начинки:
1,5 кг яблук
90 г цукру
50 г слив.масла
1 ст. л лимон.соку
1 ч. л кориці

Для крему:
150 мл охолоджених вершків 33-35%
150 г охолодженого вершкового сиру
120 г вареного згущеного молока

Яблучний Торт пісочний з вершковим кремом зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Розм’якшене вершкове масло збити міксером до однорідності, додати цукрову пудру і збити міксером протягом 2-х хвилин. Додати ванільний екстракт і яйця, збити до однорідної маси. В отриману масу додати борошно, сіль і розпушувач, замісити тісто(воно має бути консистенції пластиліну) Розділити тісто на 5 частин, сформувати кульки і викласти на тарелку.

2. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 1 годину. Готуємо начинку: Яблука очистити від шкірки, видалити серцевини і нарізати дрібними кубиками. Розігріти в сковороді вершкове масло, додати яблука, посипати цукром з корицею і полити лимон. соком. Готувати на невеликому вогні 12-15 хв, періодично помішуючи начинка повинна стати мягкой.

3. Зняти з вогню і дати повністю охолонути до кімнатної температури. Кожну кульку розкачати на пергаментним папері в тонкий пласт, вирізати коло діаметром 20 см, обрізки зібрати . Перекласти на деко для випікання. Випікати в розігрітій до 180С духовці 7-10 минут.

4. Готовий корж повинен залишатися блідою зі злегка золотистим краями. Повторити все з рештою тестом. З обрізків тесту я вирізала ще 1 корж і вийшло 6 коржів, а обрізків вийшло ще 3 печеньки.

5. Збірка торта: На корж рівномірним шаром розподілити яблучну начинку, зверху покласти другий корж і повторити те ж саме з рештою коржами.

6. Крем: у мисці з’єднати всі інгредієнти для крему і збити міксером до міцних піків. Покрити торт кремом, прибрати в холодильник мінімум на 5 годин. Готовий торт прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇