Вершковий ганаш для покриття торта з білого шоколаду

Як смачно зробити Вершковий ганаш для покриття торта з білого шоколаду простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

• Гарячі вершки 33% 250 р
• Холодні вершки 33% 250 р
• Білий шоколад 200 г
• 250 г Сир маскарпоне

Вершковий ганаш для покриття торта з білого шоколаду покроковий рецепт

1. Білий шоколад нарізаю на дрібні шматочки і перекладаю в окрему ємність. Вершки доводжу до кипіння і заливаю ними шоколад. Перемішую блендером до повного розчинення шоколада.
2. Додаю холодні вершки і сир маскарпоне, знову пробиваю блендером до однорідності. Накриваю крем харчовою плівкою в контакт і прибираю в холодильник на 4 години, а краще на ночь.
3. Після стабілізації переливаю масу в глибоку ємність і збиваю міксером до кремоподібного стану. Такий крем ідеально підійде для просочення тортів, в тому числі і млинцевих, а також бісквітних рулетів. А ще їм добре прикрашати різні десерты.