Десерт Тірамісу з савоярді печивом за 15 хвилин

Десерт Тірамісу з савоярді печивом за 15 хвилин простий рецепт. Як всього за 15 хвилин, не рахуючи охолодження, приготувати тірамісу. Ділюся рецептом десерту на швидку руку. Сьогодні у мене для вас дуже простий рецепт вишуканого десерту – тірамісу. Його приготування займе у вас не більше 15 хвилин, не рахуючи охолодження в холодильнику. Та й для готування знадобляться досить прості інгредієнти, які запросто можна купити в супермаркеті. Давайте починати.

Інгредієнти

• Білки-3 шт.
• Жовтки 3 шт.
• Сир Маскарпоне 250 р
• Цукрова пудра 150 г (по 75 г у жовтки і білки)
• Печиво савоярді 150 р
• Міцна кава 1 склянку
• Амаретто 1 ст. л.
• Какао-порошок

Десерт Тірамісу з савоярді печивом за 15 хвилин покроковий рецепт

1. Білки збити з цукровою пудрою до стійких піків. В окремій ємності збити жовтки з цукровою пудрою до посветления і збільшення в об’ємі. Додати амаретто і сир маскарпоне, збити міксером до однородности.

2. В кілька етапів вмішати до сирної маси білкову, кожен раз акуратно перемішуючи лопаткою, щоб маса не осіла. Міцна кава заздалегідь охолодити. Печиво савоярді вмочити в каві і викласти в форму.
3. Викласти поверх печива половину крему і рівномірно розподілити. Знову вмочити печиво до кави і викласти поверх крему другим шаром. Покрити залишками крему і розрівняти. Накрити форму кришкою і прибрати десерт в холодильник на 12 годин для пропитки.

4. Перед подачею посипати тірамісу какао. Тірамісу виходить дуже повітряним і ніжним. Десерт настільки смачний, що з’їдається миттєво. Спробуйте приготувати і діліться своїми результатами в комментариях.