Тиротто коржик фокачча з цибулею

Тиротто коржик фокачча з цибулею простий рецепт. Тиротто чи можна сказати скьячата чи можете називати її фокаччею… Родом вона з Мантуї і готується вона на основі великої кількості цибулі.

Інгредієнти

✔️500г Борошно
✔️300г Вода
✔️8г Свіжі дріжджі
✔️500г Цибуля
✔️100г Топлений жир
✔️10г Сіль

Тиротто коржик фокачча з цибулею покроковий рецепт

1. Для початку тонко наріжте цибулю. Тепер у миску налийте воду, додайте дріжджі і потім борошно. Через пару хвилин додайте сіль і топлений жир. Потім додайте цибулю і замісіть. Тісто вийде досить липким.

2. Змастіть оливковою олією миску і помістіть тісто, накрийте кришкою і приберіть приблизно на 1 годину при кімнатній температурі. Потім змастіть деко і викладіть тісто, розподіливши акуратно руками (товщиною приблизно в 1,5 см).

3. Приберіть тісто ще на 20-30 хв. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте фокаччу протягом 30-40 мин.