Заливний пиріг на кефірі з пекінської капустою і куркою

Як зробити Заливний пиріг на кефірі з пекінської капустою і куркою в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту
✅ 300 мл кефіру
✅ 3 яйця
✅ 130 г борошна (у мене расова)
✅ 1 ч. л розпушувача
✅1 ч. л оливкової олії
✅1/2 ч. л солі

Для начинки
✅ 500 г курячого фаршу
✅ 150 г пекінської капусти
✅ цибулина
✅1 ч. л оливкової олії
✅1-2 ст. л томатної пасти
✅ сіль і спеції за смаком

Заливний пиріг на кефірі з пекінської капустою і куркою покроковий рецепт

1. Кефір змішати з яйцями, олією, сіллю, борошном, розпушувачем. Обсмажити цибулю на невеликій кількості рослинного масла пару хвилин, додати фарш, готувати хвилин 10.

2. Потім додати капусту тушкувати близько 5 хвилин, додати 1-2 ст. л томатної пасти, сіль і спеції за смаком, тушкуємо до готовности.

3. Форму застелити пергаментним папером, вилити половину тіста і розподілити, потім викласти начинку і зверху вилити решту тесто.

4. Посипати сиром і випікати при 180С ~40 хвилин, готовність перевірити зубочисткой.

Відео рецепт 👇