Пиріг з рікоттою, кабачками, баклажанами, помідорами, перцем і цибулею

Пиріг з рікоттою, кабачками, баклажанами, помідорами, перцем і цибулею в духовці простий рецепт. Пора перестати недооцінювати кабачки, баклажани, помідори і навіть цибуля. Час дивитися на них під іншим кутом і помічати їх красу.

Інгредієнти

Пласт листкового бездріжджового тіста.

250г рікотти або сметани від 20%
1 яйце
1 ст л з гіркою борошна
Зелень за смаком
Зубчик часнику

Пиріг з рікоттою, кабачками, баклажанами, помідорами, перцем і цибулею покроковий рецепт

1. Кабачки, баклажани, томати, солодкий перець, червоний лук. Тісто викласти у форму і сформувати бортики. Змішайте рікотта (або сметану) з дрібно рубаною зеленню, часником, яйцем і мукой.
2. Додайте сіль і перець за смаком. Розподіліть по всій основі. Тонко, дуже тонко наріжте всі овочі. Укладайте слайсы овочів один на одного, чергуючи. Потім згортайте в рулет.
3. Не переживайте, що розсипаються і не тримаються. Коли поставите в рікотту будуть триматися. Залишилися порожні місця, заповніть маленькими шматочками овощей.

4. Змастіть овочі трохи рослинним маслом, знову трохи посоліть і поперчіть. Посипте сушеним часником. Запікайте близько години при 180°.