Пиріжки з лаваша з начинкою на сковороді

Як смачно зробити Пиріжки з лаваша з начинкою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дійсно, смакота на швидку руку. Виручає, коли несподівано збираються завітати гості або раптом закортіло чогось такого і печеного, а з тестом лінь зв’язуватися.

Інгредієнти

▫️тонкий вірменський лаваш
▫️копчена куряча грудка
▫️сир моцарелла (або будь-який м’який)
▫️мариновані огірочки
▫️кріп
▫️часник свіжий
▫️сіль, чорний мелений перець
▫️яйце
▫️насіння чорного кунжуту

Пиріжки з лаваша з начинкою на сковороді покроковий рецепт

1. Лаваш ріжемо смужками (ширина близько 10см). Для начинки ріжемо кубиком курячу грудку, огірочки. Рубаємо укропчик, видавлюємо часник, солимо, перчимо, додаємо натерту на крупній тертці моцареллу.

2. Все добре перемішуємо, викладаємо на лаваш, звертаємо (див. галерею), змащуємо збитим яйцем, присипаємо кунжутом. Запікаємо при 180° до красивої рум’яної корочки.

3. Граммовки в начинці не пишу, так як тут все індивідуально. Єдине, про що зауважу, що куряча грудка і моцарелла у мене 50/50, на мою ідеальна пропорція. Приємного апетиту! Якщо зробити такі пиріжечки малесенькими, вийде чудова закуска до новорічного столу