Гарбузовий хліб з цибулею

Яскравий хліб з гарним ажурним м’якушкою. Як зробити смачний Гарбузовий хліб з цибулею рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

На 2 шт

400 гр пшеничного борошна
150-200 гр гарбузового або морквяного соку
150-200 гр крижаної води
9 гр солі
1 гр сухих дріжджів
1 / 2 середньої цибулини

Гарбузовий хліб з цибулею покроковий рецепт

1. Цибулю дрібно нарізати і пасерувати в олії. Можна не додавати, якщо не любите. Змішати все борошно, половину води і половину соку до однорідності, накрити і залишити на 30-60 хвилин. Через 30-60 хвилин: Внести дріжджі, сік, вимішуючи до однородности.

2. Далі сіль і вода, що залишилася (її кількість залежить від бажаної вами консистенції). Вимісити до еластичності. Перекласти в контейнер, накрити і залишити на ~2 години при кімнатній температурі. Зробити 4-6 обминок з інтервалом 20-30 хвилин. Другу або третю зробити обминку ламінацію і внести цибулю. Через 2 часа:

3. Прибрати в холодильник на 12-20 годин до збільшення у 2,5-3 рази. Через 12-20 годин: Сформувати, склавши конвертом. Можна, як чабатту, розділити на шматки. Перекласти на пергамент і залишити на 1,5-2 години. Через 2,5-2 години: Випікати при 250°С з парою 10-15 хвилин, далі при 230°С без пари 15-20 минут.