Ситний пиріг з фаршем і капустою на кефірі

Як смачно зробити Ситний пиріг з фаршем і капустою на кефірі простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. М’ясне серце 🤎 Це я вам скажу – повноцінний обід ! Дуже ситний пиріг, обов’язково приготуйте 😉

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 112/8.8/3.3/11.6

для тіста :
🥮яйце -2 шт + 1 білок
🥮Кефір 1%- 350 мл
🥮Борошно 190 гр( у мене рисова -90 гр, кукурудзяна -50 гр, пшенична ц/з- 50 гр)
🥮Сода -1/2 ч. л
🥮Сіль -1 ч. л

Начинка:
🐮Фарш -400 гр (у мене яловичина)
🥬Капуста білокачанна -400 гр
🧈Масло вершкове -15 гр
🧂Сіль, перець, спеції

Ситний пиріг з фаршем і капустою на кефірі покроковий рецепт

1. Тісто. Змішуємо всі рідкі інгредієнти до однорідності, додаємо просіяні сухі Інгредієнти і добре перемешиваем.
2. Начинка. Фарш обсмажуємо до напівготовності, додаємо дрібно нашатковану капусту, сіль, перець, приправи, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності капусти 5-7 хв, наприкінці додаємо вершкове масло і добре перемешиваем.

3. У форму для запікання (у мене силіконове серце 18-20 см) виливаємо 1/2 тіста, далі начинку і залишки тіста. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 гр духовці 30-35 мин.