Коржики з мясом з фаршу в духовці

Коржі з м’ясом з фаршу в духовці простий рецепт. Дуже смачні м’ясні коржі принесла 🤤. Як міні піци, але смачніше 😋 З Цього тіста можна ще й звичайну піцу готувати 👌

Інгредієнти

250 мл теплої води
4 ст/л рослинне масло
1 г/л цукру
1,5 г/л дріжджі
3-4 ст борошна (обсяг склянки 200г)
Сіль

Фарш
500 г фарш (бажано яловичина)
1 червоний болгарський перець
1 зелений болгарський перець
Чорний перець
Насіння кінзи
2 ст/л томатна паста
Пажитник
Аджика
Зелень-асорті
Лук-2-3 шт
Води-150 мл

Коржики з м’ясом з фаршу в духовці покроковий рецепт

1. Для початку готуємо тісто. У теплу воду додаємо цукор, дріжджі, перемішуємо. Додаємо рослинне масло і поступово наливаємо частина борошна. Замішуємо до однородности.
2. Потім додаємо сіль, решту борошна і замішуємо м’яке, трохи липке тісто. Відправляємо в тепле місце підніматися. Для фаршу приєднуємо всі зазначені ингредиенты.
3. Виходить рідкий і дуже ароматний фарш. Коли вже тесту підходять, розділимо на рівні частини і розкотимо кульки. Закриємо рушником і залишаємо хвилин 25-30. В середині кульок робимо поглиблення, кладемо начинку, як показала на видео.
4. Назад закриємо рушником і залишаємо на 20 хвилин. В кінці змащуємо яйцем і відправляємо в духовку при температурі 210-220 градусів. Ккусняшки готові, можна насолоджуватися 🤤

Відео рецепт 👇