Рататуй пиріг з баклажанами, цукіні і помідорами

Як зробити галету Рататуй пиріг з баклажанами, цукіні і помідорами простий рецепт в духовці. Овочева випічка займає особливе місце в моєму житті. Тому пропоную вам відмінний варіант закуски. Ароматне тісто з хрусткою скоринкою. Пряна овочева начинка.

Інгредієнти

Тісто;
– мінеральна вода 120 мл,
– масло рослинне 110 мл,
– борошно пшеничне 200 гр.,
– борошно цільнозернові 150 гр.,
– сіль 1 ч. ложка,
– цукор 1,5 ч. ложки,
– папарика 1 ч. ложка.
.
Начинка;
– великий баклажан 1 шт.,
– цукіні 1 великий або 2 невеликих,
– 3 шт. помідори,
– часник 2 зубчики,
– олія оливкова 20 гр.,
– сіль,перець, прованські трави.
+
Томатний соус.

Рататуй пиріг з баклажанами, цукіні і помідорами покроковий рецепт

1. Змішуємо масло і мінеральну воду. Додаємо борошно, цукор, сіль і спеції. Замішуємо м’яке тісто. Відправляємо в холодильник на 30 хв. Баклажан, цукіні і помідори нарізаємо кружечками по 3 мм.
2. Часник подрібнюємо і разом з прованськими травами додаємо в масло. Тісто розгортаємо в прямокутник або коло. Змащуємо томатним соусом. Викладаємо овочі внахлест.

3. Поливаємо ароматним маслом. Зверху посипаємо сіллю, перцем. Защипуємо краю. Відправляємо в духовку при 200°С на 30-40 мин.