Хычины з картоплею, сиром сулугуні та бринзою

Як зробити Хычины з картоплею, сиром сулугуні та бринзу рецепт простий. Привіт, друзі. Добра і мирного неба над головою. Сьогодні у мене рецепт «Хычины». Це така смакота. Обов’язково зберігайте рецепт і готуйте з задоволенням.

Інгредієнти

650 гр борошна
350-400 мл води
1 год л солі
1 ст л рослинного масла

Начинка:
700 гр картопля
300-350 гр сулугуні
300-350 гр бринзи ( я замінила російським сиром)
Сіль
Можна за смаком чорний перець ( я не додавала)

Хычины з картоплею, сиром сулугуні та бринзу покроковий рецепт

1. Для початок замішуємо тісто. Далі готуємо начинку (заздалегідь відварила картопля). До відвареної картоплі додаємо тертий сир, сіль і потрібно розтовкти. Далі готуємо заготовки з начинки. 180-190 гр одна заготовка. Потім розділяємо тісто на рівні части.

2. Формуємо заготовки ( по вазі вони повинні бути як начинка або навіть менше начинки). Потім трохи розкачуємо тісто. У тісто кладемо начинку і збираємо в мешочек.

3. Для початку всі мішечки наші збираємо і залишаємо на 5-10 хв постояти . Далі розгортаємо діаметром 10-12 см . Готуємо на сухій сковороді з двох сторін . Після приготування змащуємо вершковим маслом.

Відео рецепт 👇