Донер кебаб

Як зробити донер кебаб простий рецепт. Всім привіт, дівчатка. Ці ласощі називаються ще донер кебаб. Вони нереально смачні 😋. Обов’язково спробуйте 👌

Інгредієнти

150 мл теплої води
150 г мацун (кефір)
1 г/л цукру
Сіль
1,5 г/л дріжджі
2-3 ст/л раст.масло
Борошна, щоб вийшло липке тісто

Для змащування
1 яйця
1 ст/л томатна паста (або кетчуп)
3-4 ст/л мацун (кефір)

Начинка
Тонкі котлети
Помідори
Зелень
Сир для Бургера
Соус (будь-який, у мене був аджика, майонез, гірчичний соус, часниковий соус)

Донер кебаб покроковий рецепт

1. У теплій воді додаємо мацун, цукор, дріжджі, сіль, добре перемішати. Потім поступово просіваємо борошно і замішуємо м’яке липке тісто замішуємо приблизно 10 хвилин). Тісто кладемо в тепле місце підніматися. Після того, як підніматися, розрізах шматочки і скачуємо шарики.

2. Закриємо рушником і залишаємо на 25 хвилин. Потім злегка натискаємо по краях, а середину залишаємо. Для змащення, всі зазначені інгредієнти змішуємо і перемішаємо до повної однородности.

3. Відправляємо в духовку при 190-200 градусів. Коржі охолонуть , розрізах і кладемо начинку, яку ви любите і насолоджуємося. Виходить нереально вкусно.