Буреки турецькі булочки з цибулею порей

Буреки турецькі булочки з цибулею порей простий рецепт.

Інгредієнти

4 склянки теплої води
5,5 склянки борошна
1 чайна ложка цукру
1 чайна ложка сухих дріжджів
1 чайна ложка солі
.
Додатково:
1 склянку олії
100 г розтопленого вершкового масла
.
Начинка:
1 кг цибуля порей
120 мл. рослинного масла
1 чайна ложка солі
.
Для змазування:
2 яєчних жовтка
1 столова ложка молока

Буреки турецькі булочки з цибулею порей покроковий рецепт

1. Для тіста, перемішати всі інгредієнти, крім борошна і солі. Після, додати сіль, потроху додати борошно і замісити м’яке тісто. Розділити на 15-16 частин, змішати рослинне і вершкове масло і викласти тісто, залишити на 20 минут.

2. Для начинки нарізати цибулю і тушкувати на сковороді, додати масло і сіль, до розм’якшення. Розкачати як на відео, додати начинку і надати форму.

3. Перемішати жовтки і молоко, змастити викласти на деко догори дном і готувати в духовці при 180 градусів приблизно 30-35 минут.

4. Готово.

Відео рецепт 👇