Галетные печиво домашнє простий рецепт.
Інгредієнти
110 г борошна,
30 г кукурудзяного крохмалю,
1 велике яйце кімнат.темп.,
2 ст. л. раст.масла,
1 ст. л. молока або вершків,
1-2 ст. л. цукру,
1/2 ч. л. розпушувача,
щіпка солі,
щіпка ваніліну.
Галетные печиво домашнє покроковий рецепт
1. З’єднати віночком яйце, масло, молоко, цукор і сіль. Додати борошно з крохмалем, розпушувачем і ванилином.
2. Замісити тісто рукою. Розкачати між двох листів пергамента.
3. Верхній лист прибрати. Нарізати тісто на сегменти, наколоти. Випікати 10 хв. при 180 гр.