Тісто для галети

Як зробити тісто для галети прямо з Франції 🥐. ⠀ Ніж чудовий цей рецепт? Тим, що начинка може бути абсолютно будь! Так, що вам подобається👌🏻 у мене це — домашній сир і в’ялені томати. ⠀

Інгредієнти

Для тесту:
200 р борошна
50 г слив масла
1 яйце
4 ст л крижаної води
щіпка солі

Тісто для галети покроковий рецепт

1. З’єдную борошно з маслом, подрібнюю в блендері (можна перетерти руками в крихту), додаю яйце, сіль і воду, знову перемішую. Готове тісто трохи вимішую і прибираю в холодильник на 30-40 хв. ⠀

2. Розкачую тісто в корж, викладаю начинку (якщо начинка солодка, я додаю ще й цукор), загортаю вільні краї, як на відео. ⠀

3. Змащую маслом і відправляю в духовку, розігріту до 180° на 15-20 хв при режимі верх-низ, потім ще на 6 хв, режим – тільки низ.

Відео рецепт 👇