Цибульна коржик

Цибульна коржик рецепт простий. Напевно немає нікого, хто спробувавши не був готовий з’їсти стопку коржів😂 Настійно рекомендую!

Інгредієнти

Тісто
350 г води
1 яйце
0,5 ч. л солі
600 г борошна
2-3 ст. л рослинного масла

Для начинки
Цибулю
Масло для смаження
Щіпка солі

Цибульна коржик покроковий рецепт

1. Тісто.
Замішуємо пружне тісто. Його вимішувати потрібно 8-10 хв. Потім перекладіть його в кульочок і дайте відпочити 30 мин.

2. Для начинки.
Тут немає пропорції, чим більше цибулі, тим простіше, тому що ви обов’язково їх приготуєте ще раз😂 Смажимо на будь-якому маслі, якщо рослинне, то краще трохи вершкового в кінці додати. Або змастіть пласт тіста їм, якщо в начинці масла мало. Трохи солі і перцю. Відпочиле тісто ділимо на 5 частин по 200 г.

3. Як можна тонше розкачуємо, розподіляємо начинку. Звертаємо в рулет, потім в равлика. Розподіляємо на пергаменті руками, надаючи форму коржі. Змащуємо яйцем, за бажанням зверху кунжут. Печемо при 190° до рум’яного цвета.

Відео рецепт 👇