Цибульний пиріг Тарт Татен

Як зробити смачний Цибулевий пиріг Тарт Татен рецепт простий. Я просто обожнюю все цибулеве (і часникова)! Саме тому, коли я побачила такий тарт з червоним цибулею і бальзаміком, тут же кинулася його готувати💜 Цибулю в цьому рецепті абсолютно змінюється, виявляючи свої найкращі потаємні смакові якості. Просто ідеально! Всім піч🙌🏻

Інгредієнти

-1 пласт готового листкового тіста;
-3 середніх червоних цибулини;
-100-150 мл бальзамічного оцту;
-4 ст л коричневого цукру;
-сіль;

Цибульний пиріг Тарт Татен покроковий рецепт

1. Тісто розморозити згідно інструкції на упаковці; Підготувати форму для випічки зі знімними бортами; Цибулю порізати пластинами товщиною 1 см, не розбираючи на кільця. У сковороді розігріти 1 ст л вершкового масла.

2. Акуратно викласти пластини цибулі, потім влити бальзамічний оцет і всипати цукор і сіль. Тушкувати цибулю на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку. Викласти рівномірно шматочки цибулі у підготовлену форму.

3. Тісто трохи розкачати і обрізати в коло, трохи перевершує за розміром діаметр форми. Накрити цибулю тестом, загнувши краї всередину. Випікати при 200 С близько 20 хвилин. Готовий тарт негайно перевернути на сервірувальну тарелку.

Відео рецепт 👇