Чебуреки з з фаршем на окропі

Як зробити Чебуреки з з фаршем на окропі рецепт простий 😍👌😋 Як не дивно, готую по одному рецепту, але якість тіста і кількість бульбашок напевно залежить від того, скільки тісто відпочине чи чогось іншого…

Інгредієнти

На 9-10 чебуреків:
✔️400г просіяного борошна
✔️200мл окропу
✔️3-4 ст ложки рослинного масла
✔️1ч ложка солі

Начинка:
✔️фарш 300г
✔️сіль/перець
✔️цибулю
✔️зелень
Тут все за смаком
✔️100г крижаної води або кефіру для соковитості👌

Чебуреки з з фаршем на окропі покроковий рецепт

1. Борошно і сіль, всипати в окріп, додати масло і вимішувати спочатку ложкою, а потім руками хв 5.
Залишити тісто відпочити на 30 хв або больше.
2. Тісто ділимо на рівні частини, тонко розкачуємо, викладаємо по 1 ст ложці начинки і обсмажуємо з двох сторін по 2 хв з кожної сторони в рослинному маслі. Я смажу на температурі 7• з 10•.

3. Викладаємо на паперові рушники, заварюємо смачний чай і наслаждаемая 🥰👌