Домашній сільський хліб в духовці

Домашній сільський хліб в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

на 2 шт:
100 г пшеничного опари 100% вл. на піку,
450 г борошна в/с або 1 сорту,
50 г пшеничного ц/з борошна,
340 г води (1),
20 г води (2),
12 г солі.

Домашній сільський хліб в духовці покроковий рецепт

1. У воді розмішати опару. Додати всю муку. Замісити. Аутоліз 30-60 хв. Додати сіль і воду (2). Заміс 3 хв. на першій швидкості і 6 хв. на другий. Температура тіста 25 гр.
2. Бродіння 4 ч. Скласти 4 рази через кожні 40 хв. Округлити. Отлежка 15 хв. на столі. Розстойка 12-18 год. при 4-6 гр.
3. Випікати на камені, відразу з холодильника, 10 хв. при 250 гр. з парою, 20 хв. при 220-230 гр. без пари, 10 хв. при 160 гр.