Пиріг кіш з рибою фореллю і грибами печерицями

ШАЛЕНО СМАЧНИЙ Пиріг кіш з рибою фореллю і грибами печерицями рецепт простий 🥧 Тонкий шар пісочного тіста і смачна, соковита начинка, яку можна змінювати/підлаштовувати під свої уподобання ☺️

Інгредієнти

Основа:
Борошно (у мене рисова)- 140гр
Вершкове масло – 50гр
1 велике яйце (60гр)
Сіль

Начинку я зробила таку:
Філе форелі (вже нарізане)- 260гр
Печериці (теж вже нарізані)- 100гр
Кріп (за бажанням)
Щіпка солі

Заливка:
Грецький йогурт/сметана – 150г
Сирний сир- 50гр
2 яйця
Сіль

Пиріг кіш з рибою фореллю і грибами печерицями покроковий рецепт

1. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Для тіста холодне вершкове масло нарізаємо шматочками і додаємо до нього всі інші інгредієнти, починаємо вимішувати лопаткою, потім руками поки не доб’ємося однородности.
2. Форму за бажанням змащуємо маслом і розподіляємо тісто, робимо бортики висотою 2-3 див. Форель чистимо від шкірки і кісток, нарізаємо кусочками.
3. Гриби чистимо, нарізаємо. Кріп подрібнюємо. Рівномірно розподіляємо начинку у формі, посипаємо кропом в самому кінці, трохи підсолюємо. Збиваємо вінчиком всі інгредієнти для заливки і заливаємо весь киш.
4. Прибираємо в духовку на 40-45 хвилин. Готовий кіш дістаємо з духовки і даємо охолонути хвилин 20-30.