Пиріг з тушкованою капустою і яйцями з тестом хрущевским

Як зробити Пиріг з тушкованою капустою і яйцями з хрущевским тестом з сухими дріжджами в духовці простий рецепт. Легендарне хрущовське тісто, виставляю повтор, так як в минулому відео була помилка. Я думаю багато хто чув про це тісто, його любив Микита Сергійович Хрущов. Я можу його зрозуміти, тому що тісто дуже смачне, швидко підходить і зберігається до 7 днів у холодному місці, так само добре переносить заморозку🥰

Інгредієнти

+/- 650 г борошно
200 г вершкове масло або маргарин
2 яйця
1 столова ложка цукор
1 чайна ложка сіль
250 мл тепле молоко
11 г сухі дріжджі

Начинка будь-яка:
500 г тушкована капуста
5 відварених яєць

180° 35 хвилин

Пиріг з тушкованою капустою і яйцями з хрущевским тестом покроковий рецепт

1. Змішуємо тепле молоко, дріжджі, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло і муку.

2. Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце, за 40 хвилин воно вже добре підходить, також його можна прибрати в холодильник на 4 години або на ніч, воно так само добре подойдет.

3. Формуємо пиріг як на відео, Начинка у мене відварені яйця і тушкована капуста. Змащуємо жовтком і випікаємо при 180° 35 минут.

Відео рецепт 👇