Пиріжки розтягаї з червоною рибою і рисом

Як зробити Пиріжки розтягаї з червоною рибою і рисом рецепт простий. Мега смачні відкриті пиріжки🥟🔥 Повітряне ніжне тісто і соковита дуже смачна начинка з червоної рибки, відвареного рису і смаженої цибульки! Одні з моїх кращих пиріжків! Мега смачні🔥 Подивіться відео -це замість тисячі слів 😁 Червону рибку (у мене сьомга) можна замінити на будь-яку іншу, можна на білу, але з червоною смачніше всього 🔥

Інгредієнти

Для тесту:
200 мл молока
5 г сухих дріжджів
1 ст. л. цукру
1 ч. л. солі
2 ст. л. ростить масла
320 гр. борошна

Для начинки:
400 гр. філе риби (сьомга або горбуша)
1 шт. цибулі
1 стакан відвареного рису
Сіль, перець за смаком
2 ст. л. ростить масла + 20 р сливоч масла для смаження цибулі

Яйце + 1 ст л молока для змазування

Пиріжки розтягаї з червоною рибою і рисом покроковий рецепт

1. Готуємо опару. У чашу викласти дріжджі, цукор, 2-3 ст л борошна від загальної кількості і тепле молоко, перемішати, накрити харчовою плівкою і залишити на столі на 15 -20 хвилин для підйому пишною дріжджовий шапочки. У глибоку чашу викласти підійшла опару, ростить масло, сіль і борошно, спочатку перемішати інгредієнти ложкою, а потім руками або в планетарному міксері з насадкою гак, можна замісити тісто в хлібопічці. Тісто має бути м’яке і ніжне, не липнущее до рукам.
2. Чашу з тістом накрити рушником і залишити для підйому на 1-1.5 години, воно повинно збільшитися в 2-3 години. ⠀ Готуємо начинку. Рибу очистити від шкіри і кісток, нарізати на дрібні кубики. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на ростить і вершкових маслі до легкого рум’янцю. Рис відварити в підсоленій воді, промити і дати стекти воді. З’єднати всі інгредієнти в чаші, додати сіль і запашний перець за смаком, зелень можна або приправи для рыбы.
3. тісто обім’яти і розділити на 12 рівних частин, викласти на дошку, застелену плівкою і накрити рушником, залишити на 10 хв на столі. ⠀ Кожна кулька розкотити в коржик, покласти в середину начинку (1 ст л з гіркою) і захистити від краю з середини сторони пиріжка, цент залишити открытым.
4. Пиріжки викласти на деко з пергаментом, накрити рушником і залишити на 15-20 хв для підйому тесту. ⠀ Яйце збовтати з молоком і цією сумішшю змастити пиріжки. ⠀ Випікати при 180 С 20-25 хв до румянца.