Домашній хліб на дріжджах в духовці

Хочете рецепт незрівнянного, смачного домашнього хліба? ⠀ Попереджаю👆 З’їдається блискавично і, на жаль, відкладається на боках🙈 але… іноді можна побалувати сім’ю 😉 Як зробити домашній хліб на дріжджах в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

900 гр. борошна
715 гр. теплої води
10 гр. сухих швидкорозчинних дріжджів
1ч.ложка солі

Домашній хліб на дріжджах в духовці покроковий рецепт

1. Посуд потрібно взяти глибоку, містку тому, що тісто піднімається дуже сильно. Всі інгредієнти просто змішати(так, так) Я це роблю дерев’яною лопаткою близько однієї хвилини. Накрити чашу плівкою і залишити на дві години при кімнатній температурі 🔅
2. Через дві години, не обминаючи тісто, прибрати в холодильник (я прибираю на ніч) але можна випікати хліб і відразу ж)) формуємо хлібець, залишаємо його хвилин на сорок, він не збільшиться в об’ємі, а просто трохи розпливеться (трохи).
3. Розігріваємо духовку до 230 градусів, перекладаємо хліб на теплий (важливо) деко і відправляємо в духовку хвилин на 20-25 🙌 Готово!!! Аромат у будинку буде стояти незвичайний-адже недарма говорять, що запах свіжоспеченого хліба-найдорожчий і апетитний👆