Пиріжки з капустою і яйцем на молоці в духовці

Як зробити Пиріжки з капустою і яйцем на молоці в духовці рецепт простий. Кому пиріжки з капустою? Налітай! Смачні, гарячі, рум’яні, пухові! І, до речі, пухові – це не метафора. Це чиста правда – дивіться відео в каруселі. Тісто дивовижне/ Рецепт цього тесту давно гуляє по інтернету, і копіюється один в один. Дякую від усієї душі за нього! Краще тіста для пиріжків я ще не зустрічала❤ Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти

640 г борошна
8 г свіжих дріжджів
9 г солі
46 г цукру
310 г молока
70 г яєць
70 г вершкового масла
Для начинки:
1 кг капусти
100 г вершкового масла
4-5 варених яєць
сіль, перець за смаком

Пиріжки з капустою і яйцем на молоці в духовці покроковий рецепт

1. Дріжджі розчинити в молоці, додати цукор, яйце, сіль, перемішати. Всипати борошно і замісити тісто. Вершкове масло нарізати на кубики і частинами вмішати в тісто. Тісто вийде гладке і дуже м’яке. Залишити на бродіння на 2-3 години з 1 обминкой. Для начинки нашинковат капусту і припустити на вершковому маслі під кришкою до полуготовности.
2. Капуста повинна стати напівпрозорої. Варені яйця нарізати кубиками і додати до капусти. Посолити і поперчити. Готове тісто розділити на 22-24 шматочка по 50-53 грама. Подкатат в кульки, накрити плівкою і дати постояти 15 минут.

3. Потім сформовать пиріжки, викласти на деко, накрити плівкою і залишити на расстойку на 45 хв -1 год. / Духовку розігріти до 180 градусів. Перед випічкою змастити жовтком розведеним з молоком 1 до 1. Випікати до готовности.