Хачапурі по-аджарськи човники з сиром, бринзою в духовці

Як смачно зробити Хачапурі по-аджарськи човники з сиром, бринзою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Друзі готуємо дуже легкий у приготуванні і смачний «Хачапурі по-аджарськи». З безлічі рецептів вибрала саме цей, і результатом дуже задоволена! Спробуйте і ви! Безпрограшний варіант!

Інгредієнти

Для тесту
200мл теплого молока,
300г просіяного борошна,
по дрібці солі і цукру,
1 ч ложка сухих дріжджів,
2 ст ложки рослинної олії,
1 жовток для змазування.

Для начинки:
100 г бринзи,
200г сулугуні або мацарелла,
2 жовтки.

Хачапурі по-аджарськи човники з сиром, бринзою в духовці покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти для тіста змішати, замести тісто і прибрати в тепле місце на час.

2. Тісто розділити на дві частини, розкачати і викласти половину суміші сирів, сформувати човник як на видео.

3. Змастити жовтком і відправити в духовку 190° на 20-25. Зняти з духовки, викласти жовток по центру і випікати ще 5 минут.

4. Наше апетитне, смачні готові хачапурі! Спробуйте, Вам точно сподобається!

Відео рецепт 👇