Печиво зернове з насінням без цукру

Як смачно зробити Печиво зернове з насінням без цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. КОРИСНЕ ЗЕРНОВЕ ПЕЧИВО. Без Цукру! Раніше КУПУВАЛА, а ЗАРАЗ Печу САМА! Перекус. До чаю. Відмінне та корисне зернове печиво! Без цукру. Без яєць. Печиво листкове з насінням відмінний перекус для тих, хто стежить за своїм харчуванням! Печиво дуже просто приготувати. Воно легке, і хрустке розсипчасте. Його склад безпечний і тепер ви зможете його готувати самі і не купувати в магазині. Зернові крекери. Смужка зернова.

Інгредієнти

На ~24 штуки (~350г):

– 70 мл молока
– 30 мл рослинного масла
– 60г вершкового масла
~ 200г борошна
– по 30г насіння соняшника, кунжуту і льону
– 1/3 – 1/2 ч. л солі
– 0.5 ч. л розпушувача

Печиво зернове з насінням без цукру покроковий рецепт

1. В мисці змішую борошно, розпушувач, сіль. Додаю холодне вершкове масло і перемішуємо руками до крихти. Потім вливаю молоко і рослинне масло. Замішую тесто.
2. Прибираю в холодильник на 15-20 хвилин. Для посипання змішую насіння. Ділю тісто на 2 частини. Кожну тонко расскатываю.
3. Змащую яйцем, посипаю сумішшю з насіння. Нарізати на квадрати. Випікати в добре розігрітій до 180С духовці ~ 10-15 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.