Пиріжки з мясом в духовці на молоці з дріжджового тіста

Мамині пироги. Таке ж тісто робила ще моя бабуся🥰 Я перерахувала з склянок на грами і дріжджі написала сухі. Свіжі-множимо на 3. Мама замішує тісто в хлібопічці. Як приготувати смачні Пиріжки з м’ясом в духовці на молоці з дріжджового тіста рецепт простий.

Інгредієнти

Мука 500г
Молоко 250мл
Цукор 2 ст л з гіркою
Сіль 1 год л
Дріжджі 1 пакетик сухих 10 г(доктор откер)
Яйце 1 шт
Масло вершкове растопл 100г
Рослинна олія 1 ст л

Начинка
М’ясо 500 вареного
Цибулю 2шт
Перець
Сіль
Мускатний горіх мелений
Крохмаль 1 ст л з гіркою

Пиріжки з м’ясом в духовці на молоці з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. 10 літрів прокрученных через м’ясорубку помідорів, гуртка (350мл) часнику через м’ясорубку і таку ж кухоль перекрученого хрону. Додаємо помідори в хрін, часник, один стакан солі (200мл)і три склянки (200мл) цукру. Додаємо 6 таблеток аспірину. Краще попередньо аспірин потовкти. Хорошо.
2. Для тіста просто скласти всі інгредієнти в хлібопічку у порядку згідно вашої інструкції. Режим тісто. Нехай підніметься в 2 рази. Приблизно годину. ⠀ У цей час приготувати начинку. М’ясо відварити заздалегідь. Бульйон не виливати. М’ясо прокрутити через м’ясорубку. Цибулю дрібно нарізати або теж через мясорубку.
3. Обсмажити на рослинному маслі. Додати фарш. І пару ополоників бульйону. Протушкувати 5 хв. Додати сіль, перець, мускатний горіх. В кінці крохмаль. Перемішати і остудити. ⠀ Тісто розділити на шматочки по 50г. Кожен розім’яти. Кладемо начинку і заліплюємо. Залишити на расстойку приблизно годину. ⠀
4. Духовку розігріти до 200-210 С. Випікати до гарного кольору. розмішуємо масу і даємо їй постояти 6-8 годин. Ми замішували на ніч. Вранці ще раз ретельно перемішуємо. Розкладаємо в помиті й просушені банки підготовлені помідори і заливаємо цією сумішшю. Закрити капроновими кришками і опускаємо в льох, через три тижні можна їсти! Вихід з цієї кількості – 8 трилітрових банок! Смачної вам зимы.